Contact

Wilt u uw kind aanmelden voor onderzoek of behandeling bij Praktijk Van Gestel, neem dan per telefoon of per mail contact met me op of vul onderstaand formulier in. Mocht ik de telefoon niet opnemen, spreek dan gerust uw naam en telefoonnummer in. Ik zal u binnen 1 werkdag terugbellen.

Het intakegesprek kan altijd binnen 2 weken plaatsvinden. Ook het onderzoek of de 1e behandeling kan in de meeste gevallen binnen 2 weken ingepland worden.

Telefoon 06-19624798
Mailadres info@praktijkvangestel.nl
(dit is een onbeveiligd mailadres. Dit emailadres is bedoeld voor ouders en scholen die zelf vanuit een onbeveiligd mailadres mailen.)
Mailadres praktijkvangestel@zorgmail.nl
(dit is een beveiligd emailadres. Dit emailadres is bedoeld voor verwijzers zoals huisartsen en CJG, die zelf ook vanuit een beveiligd emailadres mailen.)

Locatie

Bezoekadres:
Gezondheidscentrum Kerkwerve
Kerkwerve 46
4873 CJ Etten-Leur

Omdat Praktijk van Gestel gespecialiseerd is in leerproblemen, vind ik korte lijnen met ouders én de basisschool van groot belang om goede kwaliteit van de zorg te kunnen waarborgen. Indien mogelijk, vindt onderzoek/begeleiding zo veel mogelijk óp school en ónder schooltijd plaats.

Postadres:
Den Uylhof 70
4871 GT Etten-Leur

Aanmelding