Trainen van algemene studievaardigheden

Op de middelbare school wordt een steeds groter beroep gedaan op de algemene studievaardigheden van leerlingen. Teksten worden langer en ingewikkelder, er komende diverse vreemde talen bij, en ook de hoeveelheid huiswerk wordt steeds meer.

Veel leerlingen weten van zichzelf hoe ze het beste kunnen leren voor de diverse vakken, maar net zo veel leerlingen worstelen hier (regelmatig) mee. Studievaardigheden zijn echter eenvoudig te trainen.

Komt één van onderstaande vragen je bekend voor, neem dan zeker contact op met Praktijk Van Gestel om te bekijken hoe we je het beste verder kunnen helpen:

Huiswerkbegeleiding wiskunde natuurkunde scheikunde

Ondersteuning bij een specifiek vak

Leerling uit het voortgezet onderwijs (van bijna alle leerjaren en niveaus) kunnen bij Praktijk Van Gestel terecht voor ondersteuning bij een specifiek schoolvak.
Denk hierbij aan de vakken Nederlands, Engels of Duits. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de zaakvakken of de exacte vakken (wiskunde, natuurkunde, scheikunde, economie).

Eindexamenbegeleiding

Praktijk van Gestel biedt daarnaast voor meerdere schoolniveaus individuele eindexamenbegeleiding aan.

Voor vmbo leerlingen kan de eindexamenbegeleiding voor bijna alle vakken gegeven worden. Voor havo en vwo leerlingen is er eindexamenbegeleiding voor alle exacte vakken mogelijk.